Over Snifr

Wat leuk dat je even op deze pagina ‘rondsnuffelt’! Hier vind je meer over het ontstaan van Snifr. 

 

Toen de coronapandemie toesloeg in 2020 had dit voor iedereen grote gevolgen. Op dat moment was ik bezig met het afronden van mijn eerste studie. Zoals de meesten op dat moment was ik plots gekluisterd aan huis. Ook door de avondklok waren mensen meer thuis dan ooit. Om het thuis gezellig te maken, zette ik vaak kaarsjes aan en spoot ik parfum zodat het heerlijk rook. Het rook dan ook zeker lekker maar de geur vervloog best snel en het is natuurlijk wel een erg dure hobby om elke keer parfumflessen leeg te spuiten... Ik ben me toen meer gaan verdiepen in geuren en kwam er achter dat het mogelijk was om waxmelts te maken met designergeuren. Omdat corona bleef bestaan en ik mijn scriptie aan het afronden was dus nog steeds heel veel thuis zat, besloot ik een (gratis) webshop te maken om eens te kijken hoe dat allemaal werkte. Hierna maakte ik een tiktok account aan en na een tijdje (absoluut niet in de eerste weken...) kwamen de eerste bestellingen van ‘onbekenden’ binnen. Omdat ik zelf een bijzondere interesse heb in auto's, ben ik de productlijn gaan uitbreiden met autoparfums. Uiteindelijk heb ik mijn eerste studie afgerond en ben ik verder gaan studeren. Tijdens deze Master stak ik nog meer tijd in mijn bedrijf en zag ik het groeien. Uiteindelijk kon ik, na het afronden van mijn Master in 2021, fulltime aan de slag met mijn bedrijf Snifr!

Meer weten!?

In 2020 ben ik benaderd door NU.nl voor een interview over starters. Mocht je het leuk vinden om dit interview te lezen, klik dan hier!

In 2024 heeft BNR Zakendoen aan mij gevraagd of ik het leuk zou vinden om tijdens de radio-uitzending mijn bedrijf te pitchen in 1 minuut en vervolgens een vragenvuur te doorstaan, afgesloten door een eindoordeel. Beluister beide fragmenten hieronder. 

Beluister hieronder de pitch, het vragenvuur (fragment 1) en het eindoordeel over Snifr (fragment 2)

Nog meer weten!? 

Dit begint wel een beetje op stalking te lijken... Maar vind je het leuk om nog meer over Snifr te weten? Neem gerust contact op via de mail of het contactformulier

Snifr

KvK: 80781829

BTW-nummer: NL003486152B34

 

© SNIFR 2024

 

Meer zien? Volg Snifr op Instagram en TikTok!