Wij zijn benieuwd naar jouw mening! Laat hieronder een review (anoniem) en/of een reactie achter. 

Rating: 4.5869565217391 sterren
46 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Miranda
14 dagen geleden

Ik had een bestelling geplaatst en achteraf bleek een geur mij niet te bevallen. Netjes en fijn contact via de mail en mocht nieuwe geurtjes uitzoeken. Top service! Geuren zijn ook echt goed! Netjes een persoonlijk kaartje en extratje erbij. Toppertje!

Daisy
4 maanden geleden

Al meerdere keren besteld bij Snifr, zowel waxmelts als de autoparfums. Alles word altijd super goed en mooi ingepakt en de persoonlijke handgeschreven briefjes (en een extra waxje) erbij maken het helemaal af. Contact met Rosalie loopt ook perfect, als er iets niet beschikbaar is bijv. Altijd veel complimentjes dat het zo lekker ruikt in huis, ik blijf zeker bestellen!

Melissa
6 maanden geleden

Wow ik had voor de eerste keer besteld en wat ben ik er blij om dat ik dit heb gedaan . Zo goed ruiken heel mijn woonkamer/keuken ruikt naar het waxsje die er in licht .
Dit zal zeker niet mijn laaste bestelling worden .

Doe zo verder je bent goed bezig 👍🏻😀

Lynn
9 maanden geleden

De waxmelts zijn echt top en ruiken goed en lang! Mijn vriend was zelfs zo fan van een van de waxmelts dat hij de parfum ervan gekocht heeft. Keep going!!! Op naar de volgende bestelling!

Sanne
een jaar geleden

Volg al een hele tijd op tiktok! M’n rijbewijs gehaalt dus voor in mijn auto een geurtje besteld en ruikt ontzettend lekker! Leuk dat er een handgeschreven kaartje bij zit en een leuke meid!!

Paul
een jaar geleden

Ik heb een hoop waxmelts van andere bedrijven getest maar dit bedrijf doet voor mijn gevoel in verhouding veel meer parfum in de melts waardoor ze veel langer meegaan t.o.v. de concurrentie. Mij zie je dus niet meer terug bij een ander waxmelt bedrijf.. Aanrader voor iedereen, top bedrijf dit!

esther vranken
een jaar geleden

Super lieve aardige meid
Hele goede waxmelts van goede kwaliteit 🥰
En een top service 😊

Dyantha
een jaar geleden

Fantastische vrouw! En geweldige producten!! Een absolute aanrader gaan lang mee en ruiken verschrikkelijk lekker!! Ga zo door. <3

Ik kom vaker bestellen bij je! :) <3

M Meijer
een jaar geleden

Super lekkere waxmelts . Dit was me eerste bestelling maar ga zeker vaker iets bestellen .Leuk ingepakt en als klap op de vuurpijl een handgeschreven briefje .
Ga zo door !
Groetjes M Meijer

Chiara
een jaar geleden

Super leuk verpakt met een persoonlijk kaartje. Dat vind ik altijd klasse uitstralen.

Geuren zijn top! Niet overheersend in een ruimte. Woonkamer, badkamer, slaapkamer. Het maakt niet uit.
Een vaste klant heb je erbij!